بالاخره تونستیم این فایل را برای عزیزان آماده کنیم فقط خواهشا دوستان نظر ندهند دوستانی که سوال را دقیق حل کرده اند روش حل بدهند تا دقیق ترین جواب ها بدست آید و پس از آن بقیه دوستان نتیجه گیری کنند
این کلید توسط دوست خوبم Vakef عزیز تهیه شده و از جمع بندی جواب های تشریحی میباشد . دوستان این کلید 100 % درست نیست پس تا آمدن جواب های قطعی منتظر باشید.
میتوانید به سایت ایران عمران مراجعه نمائید .
تمامی پسوردهای سایت Pass :www.iranomran.com میباشد .
وفا طاهری ( مدیریت سایت ایران عمران )
دوستان گرامی لینک تصحیح و فایل هم تصحیح شد و حجم فایل به 780 کیلوبایت رسید حتما از لینک بالا بدون پسورد دانلود کنید
این مطلب آخرین بار توسط wafa در پنجشنبه 29 اسفند 1387 - 21:55 ، و در مجموع 4 بار ویرایش شده است.
در مورد سوال 45 با توجه به تصریح موجود در صفحه 176 مبحث 9 خاموت های برشی و پیچشی باید با هم جمع شوند پس گزینه 4 درست است
در مورد سوال 39 با توجه به صفحه 92 مبحث 9 نمونه ها قابل قبول بوده و گزینه 1 صحیح است
سوال 30 هم گزینه 4 صحیح است به دلیل صفحه 72 مبحث 9
سوال 16 به نظر من گزینه 3 درست است اما مطمئن نیستم
سوال 13 گزینه 4 صحیح است زیرا مجموع جرم مدهای درگیر باید از 90 درصد بیشتر شود
سوال 10 به نظر من گزینه 1 صحیح است اما مطمئن نیستم
در مورد سوال 2 قسمتA که مشخص است 140 میشود اما قسمت B به نظر من بایدذکر میکرد چه نوع ساختمان اداری داریم تا بتوام فهمید بار زنده کمتر و یا بیشتر از 500 میشود
با سپاس فراوان
اما برام سوال پیش آمده که این جداول انالیز بها در انتهای این فایلpdf به چه منطوری اضافه شده است؟!
چون به نظر بی دلیل حجم فایل را بالا میبرد.
سوال 21 گزینه 2)
چون جوابش کوتاه هستش عرض میکنم:
Fv<0.15Fu(1-f1A1/T1)
1-f1A1/T1=60%
Fv<0.09Fu
بقیه سوالات محاسباتی را هم اگر تا انتهای شب فرصت کردم پاسخ خواهم داد.
بدرود
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 19, 20, 21بعدی
صفحه 1 از 21
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید