با عرض سلام و تشکر
راستش من زیاد از این جدولها سر در نیاوردم
میشه یکی به طور خلاصه و مفید توضیح بده که برای نظارت و محاسبه پایه 3 برای هر متر چه حق الزحمهای دریافت میشه
معمولا چقدرش را باید به دفتر مهندسی داد و کلا سالی چقدر میشه روش حساب کرد
دیگه اینکه این یک سال از کی تا کی محاسبه میشه؟
مرسی
با عرض سلام و تشکر
راستش من زیاد از این جدولها سر در نیاوردم
میشه یکی به طور خلاصه و مفید توضیح بده که برای نظارت و محاسبه پایه 3 برای هر متر چه حق الزحمهای دریافت میشه
معمولا چقدرش را باید به دفتر مهندسی داد و کلا سالی چقدر میشه روش حساب کرد
دیگه اینکه این یک سال از کی تا کی محاسبه میشه؟
مرسی
این تعرفه ها استان به استان و حتی شهر به شهر در هر استان متغیر است. برای هر شهر و استان باید به تعرفه نظام مهندسی همان استان مراجعه نمود. البته طبق مبحث دوم مقررات ملی ساختمان تعرفه ها با مرکز و معیار مبحث دوم حداکثر 25 درصد میتواند فرق داشته باشد ولی متاسفانه فعلاً هر استان هر چقدر دوست دارند تعرفه قرار میدهند و لزوماً مقید به قانون نیستند (حداقل در استان همدان که این جریان وجود دارد)
در مورد درآمد ناشی از نظام مهندسی باز هم نمیشود تعیین کرد ولی اگر تازه کار هستید و تازه میخواهید پایه بگیرید خیلی روی آن حساب باز نکنید به این شکل که پیش میرود درآمد نظام آنقدر نخواهد بود که بتوانید خیلی روی آن به عنوان درآمد اصلی حساب باز کنید و تنها به عنوان کمک خرج آنهم در حد مختصر میتوانید روی آن حساب باز کنید. _________________ فروشگاه سایت :
این تعرفه ها استان به استان و حتی شهر به شهر در هر استان متغیر است. برای هر شهر و استان باید به تعرفه نظام مهندسی همان استان مراجعه نمود. البته طبق مبحث دوم مقررات ملی ساختمان تعرفه ها با مرکز و معیار مبحث دوم حداکثر 25 درصد میتواند فرق داشته باشد ولی متاسفانه فعلاً هر استان هر چقدر دوست دارند تعرفه قرار میدهند و لزوماً مقید به قانون نیستند (حداقل در استان همدان که این جریان وجود دارد)
در مورد درآمد ناشی از نظام مهندسی باز هم نمیشود تعیین کرد ولی اگر تازه کار هستید و تازه میخواهید پایه بگیرید خیلی روی آن حساب باز نکنید به این شکل که پیش میرود درآمد نظام آنقدر نخواهد بود که بتوانید خیلی روی آن به عنوان درآمد اصلی حساب باز کنید و تنها به عنوان کمک خرج آنهم در حد مختصر میتوانید روی آن حساب باز کنید
گفتم اصلاً برای آن نمیشود مقدار تعیین کرد. به طور مثال خود من که پایه دو هستم سال گذشته اصلاً درآمدی نداشتم. در برخی شهرها که نظام مهندسی و نهادهای نظارتی عملکرد مناسبی ندارند میزان درآمد به میزان فاصله گرفتن فرد از وجدان خود هم بستگی دارد کسانی که بیشتر حاضرند چشم بسته عمل کنند و تخلفات را بیشتر نادیده بگیرند (به طور محترمانه اقتصادیتر برای کارفرما عمل کنند) درآمد بیشتری دارند. بقیه نیز که حاضر نیستند پا روی وجدان خود بگذارند عملاً اصلاٌ کاری به آنها ارجاع نمیشود که درآمدی داشته باشند. البته همه شهرها به اینگونه نیست . _________________ فروشگاه سایت :
سلام
یک سوال داشتم.
تعرفه هایی که گذاشته شده برای استان تهرات برای طراحی گروه( د ) 72600 تعیین شده . میخواستم ببینم این قیمت با احتساب گذاشتن برگه های سازه و ... میباشد یا فقط تعرفه طراحی میباشد؟
یک پروژه هست به متراژ حدوداً 52000متر مربع (13طبقه)،میخواستم ببینم برای طراحی سازه و معماری و تاسیسات برقی و مکانیکی بر اساس تعرفه نظام مهندسی ملبغ طراحی آن چقدر میشود ؟در ضمن این طراحی بدون گذاشن برگه میباشد.
ممنون میشم جواب بدید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید